Grondwerk

 

Grondwerk is de basis van uw tuin, en daarmee misschien wel het belangrijkste onderdeel. Geen goede basis laat zich snel terug zien wanneer de tuin is aangelegd.

Niet alleen planten, straatwerk of houtwerk zorgt voor het uiterlijk van uw tuin, maar ook het grondniveau. Een verhoogde border of een glooing in het gazon doet uw tuin meteen een ander uiterlijk geven. Daarnaast word met het niveau ook de waterhuishouding in uw tuin bepaald. Kortom het niveau is erg belangrijk en daarin denken wij graag met u mee.

De grond in een tuin is vaak arm aan allerlei voedingstoffen. Het is daarom een uitgelezen kans wanneer er grondwerkzaamheden voor uw nieuw aan te leggen tuin verricht dienen te worden, om ook direct de grond te voorzien van nieuwe voeding. Daarmee heeft u naast de gewone mestzorg jarenlang plezier van het groen in uw tuin.

Ons bedrijf heeft de machines die het mogelijk maken om grondwerk te verrichten in een stadstuin zonder achterom tot het omspitten van complete weilanden. Kortom voor al uw grondwerk moet u bij hoveniersbedrijf F.N.D. Domburg zijn.